Vinkælder & lounge

Vores vinkælder & lounge er det perfekte lokale til mindre og mellemstore arrangementer / selskaber. Lokalet ligger i forlængelse af vores restaurant og VIP bar, få trin under gadeplan. Langs den ene væg er installeret en smuk vinkælder med glasfacede indtil loungen, og er det skønneste lokale til fødselsdage, julefrokoster, konfirmationsfester og mange andre mærkedage.

Max antal selskabsgæster: 22
Garderobe på eget ansvar

Selskab i eget lokale

Vores lounge /vinkælder ligger få trin under stueplan i forlængelse af VIP baren. Her er plads til 22 siddende gæster og lokalet egner sig specielt til et mindre og mellemstore selskaber der ønsker at sidde i eget lokale.

Byens vildeste vinkælder

Langs den ene væg er installeret den smukkeste og vildeste vinkælder i Aarhus, med glasfacede indtil loungen. Vinkælderen giver et indblik i vores store udvalg af mere end 500 særligt udvalgte klassiske vine, hovedsageligt fra de franske vindistrikter, suppleret af italienske, spanke og tyske vinhuse.

Smukt indrettet

Lokalet er smukt og hyggeligt indrettet, med møbler i højeste kvalitet og en atmosfærisk og behagelig belysning. Lokalet er dekoreret med lys og blomster i forhold til årstid.

Nem adgang til faciliteter

“La Chambre Séparée” ligger i restaurantens stueplan og med nem tilgang til husets øvrige faciliteter.