Rendez-Vous

Vores lokale “Rendez-Vous” er det perfekte lokale til mindre og mellemstore arrangementer / selskaber. Lokalet ligger på 1. sal med en smuk udsigt til Domkirken, og er det skønneste lokale til fødselsdage, julefrokoster, konfirmationsfester og mange andre mærkedage.

Max antal selskabsgæster: 36
Faciliteter: Lydanlæg & projektor til A/V fremvisning
Garderobe på eget ansvar

Selskab i eget lokale

“Rendez-Vous” ligger på restaurantens førstesal. Her er plads til 36 siddende gæster og lokalet egner sig specielt til et mindre og mellemstore selskaber der ønsker at sidde i eget lokale.

Udsigt til domkirken

Fra lokalet er der en smuk udsigt til domkirken og de brostensbelagte gader i det charmerende latinerkvarter. Gaden er en stille og rolig gade, med kun få bilister.

Smukt indrettet

Lokalet er smukt og hyggeligt indrettet, med møbler i højeste kvalitet og en atmosfærisk og behagelig belysning. Langs den ene væg er installeret en spejlvæg, der giver rummet lys og en dejlig åben atmosfære. Lokalet er dekoreret med lys og blomster i forhold til årstid.

Nem adgang til faciliteter

“Rendez-Vous” ligger lige over restauranten og med nem tilgang til husets øvrige faciliteter. Desuden ligger der lækre toiletfaciliteter i samme plan, samt pusleplads.