Next Door

Vores lokale “Next Door” er det perfekte lokale til mellemstore og større arrangementer / selskaber. Her har vi huset alt lige fra sølvbryllupper, firmaarrangementer, dåbsfester, konfirmationsfester og mange andre mærkedage.

Max antal selskabsgæster: 70
Afskærmning: Åbent/gardin/lukkede døre
Faciliteter: Lydanlæg / DJ pult / mulighed for bar-område
Garderobe på eget ansvar

Vores største lokale

“Next Door” er vores største lokale med plads til 70 siddende gæster. Lokalet egner sig specielt til større selskaber, hvor I har mulighed for at afholde jeres selskab i eget lokale. Lokalet kan også anvendes af et mindre eller mellemstort selskab, som ønsker at sidde i restauranten blandt øvrige gæster.

Udsigt til domkirken

“Next Door” ligger i gadeplan med udsigt til domkirken og de brostensbelagte gader i det charmerende latinerkvarter. Gaden er en stille og rolig gade, med kun få bilister.

Smukt indrettet

Lokalet er smukt og hyggeligt indrettet, med møbler i højeste kvalitet og en atmosfærisk og behagelig belysning. Lokalet er pyntet op i forhold til årstid.

Afskærmning

“Next Door” ligger lettere isoleret, og det er muligt at afskærme lokalet både helt og delvist. Der er nem adgang til restaurantens øvrige områder, med toiletter i samme plan.

Et lokale med mange muligheder

“Next Door” ligger centralt i Café Casablanca og er forbundet til mange øvrige faciliteter hvor der er mulighed for at tilpasse jeres arrangement til netop det i ønsker. Direkte ved siden af lokalet ligger vores VIP barområde og vinkælder / lounge. “Next Door” har desuden mulighed for dansegulv og DJ i lokalet.