Menu
Mandag til lørdag fra kl. 11.30
Den Sprøde Start
3 snacks i form af marinerede oliven, grove kartoffelchips med dip og kryddernøddemix
Sardiner
Sardiner i olie med grillet brød, brændt citron og aioli
Hjemmelavede, grove kartoffelchips
Serveres med kryddermayo.
Casablancas kryddernødder
Vores mix af krydrede nødder
Olivenmix
Blandede, marinerede oliven
Østers
1 stk./3 stk./6 stk.
Tarte Flambée
Sprød “pizza” med Ventréche-bacon, Arla Unika 48 % double fraiche og skalotteløg. Serveres i seks stykker.
Tilkøb af gedeost: + kr. 25,-
Casablanca-ejerens livret
Ristet rugbrød, italiensk skinke, avocado. Toppes med 2 spejlæg
3 stk. smørrebrød
Rimmet færøsk laks, aioli og urter
Gratineret gedeost, syltede valnødder og balsamico
Roastbeef, pickles og peberrod
Ratatouille
Frisk pasta, ratatouille af tomat, aubergine, squash, løg og parmesan.
Vegetarisk
Sandart
Meunierstegt filet, broccolini, varm tomatsalsa, persillepesto og frisk pasta
Ølbraiserede grisekæber
Rodfrugter, knuste kartofler og egen sauce
Vinterburger
Oksefilet, svampeduxelles, briochebolle, tomatkompot og friterede løgringe. Serveres med sprøde fritter og aioli
Escargots
6 stk. snegle med kryddersmør.
Serveres med ristet brød
Fransk løgsuppe
Med gratinerede ostecroutoner
Omelet
Skinke, kartofler, Comté, marineret salat og friske urter
Avocadotoast a la Benedict
Avocado, ristet brød, pocheret æg, rimmet færøsk laks og hollandaise.
Kan fås vegetarisk
Rørt tatar
Okseinderlår, kapers, cornichoner, urter, salater, sprøde fritter og aioli
Boeuf Bearnaise
Ribeye og grønne bønner. Serveres med salater, sprøde fritter og sauce bearnaise
Dessert aux mûres
Flamberede brombær, baileys sabayon og vaniljeis
Crème Brûlée
Bagt vaniljecreme, karamelliseret sukker og hindbærsorbet
Pære Belle Hélène
Vaniljepocheret pære, marengs, vaniljeis og chokoladesauce
Book bord
Nyd lækker mad på Casablanca med en menu, der både tilfredsstiller øjnene og maven. Vores franske køkkenchef, Patrice Burger, er gastronomisk hædret af Int. Fédération Cuisinier Exclusive d’Europe. Du kan smage hans passion og erfaring.
Vi går op i kvalitet og gode råvarer – alt laves fra bunden, så du får det bedste serveret!