Menu
Man.–lør. kl. 11.30–21.00
Søn. kl. 11.30–15.00
(Køkkenet er lukket for bestillinger kl. 16.00-16.30)
Østers
1 stk./3 stk.
Den Sprøde Start
3 snacks i form af marinerede oliven, kartoffelchips med dip og kryddernødder
Hjemmelavede Kartoffelchips
Serveres med rouille-dip
Sardiner I Olie
Serveres med grillet brød, brændt citron og aioli
Casablancas Kryddernødder
Vores mix af krydrede nødder
Olivenmix
Blandede, marinerede oliven
Tarte Flambée - god at dele!
Sprød “pizza” med Ventréche-bacon, Arla Unika 48 % double fraiche og skalotteløg
Avocadotoast a la Benedict (V)
Avocado, ristet brød, pocheret æg, rimmet fæørsk laks og hollandaise
Salade Nicoise (V)
Salater, grillet tun, æg, grønne bønner, rødløg, oliven, ansjoser og vinaigrette
Moules Frites
Hvidvinsdampede blåmuslinger, grønt, urter, fløde, sprøde fritter og aioli
Dagens Friske Fangst
Dagens fangst fra Havnens Fiskehus
Svampe a la Créme V
Frisk pasta, ristede svampe, fløde, persille, citron, skalotteløg og hvidløg
Rørt Tatar
Okseinderlår, kapers, cornichoner, urter, salater, sprøde fritter og aioli
Casablanca Luksusburger
Medium stegt hakkebøf, comté, Ventréche-bacon, grillet tomat, salater, bearnaisecreme, brioche, sprøde fritter og aioli
Steak Frites
Oksefilet 250 g, sprøde fritter, bearnaise og salater
Créme Brûlée
Bagt vaniljecreme, karameliseret sukker og hindbærsorbet
Camenbert Frit
Friteret Camenbert-ost, ristet brød og solbærsyltetøj
Menutillæg fredag og lørdag
Kl. 17.00–21.00
(Køkkenet er lukket for bestillinger kl. 16.00-16.30)
Sæsonmenu
FORRET
Tatar af frisk tun
Pocheret æg, tomatsalsa med lime og basilikum serveret med ristet brød: 145,-
HOVEDRET
Berberie-andebryst fra Frankrig
Kartoffel-urtekroket, kantareller, selleri og blomme-pebersauce: 245,-
DESSERT
Clafoutis-tærte, danske blommer og vaniljeis, serveres lun: 95,-
Vinmenu
TIL FORRET
2020 Macon Village, Chardonnay, Bourgogne: 110,-/595,-
TIL HOVEDRET
2014 Bordeaux, Croix Canon, Saint Emilion: 125,-/625,-
TIL DESSERT
2020 Grange Neuves Monbazillac: 75,-/255,- (halv flaske)
Dagens Tavleret
Dagens ret lavet på sæsonens råvarer
Bouillabaisse
Fiskesuppe, fisk og skaldyr, safran, ristet brød og rouille-dip
Choucroute a la Patrice
Braiseret gris, surkål med Ventréche-bacon, pølse og kartofler
Côte de Boeuf 2 pers.
700 g oksehøjreb, grønne bønner, gratineret tomat, sprøde fritter, pebersauce og bearnaise
Book bord
Nyd lækker mad på Casablanca med en menu, der både tilfredsstiller øjnene og maven. Vores franske køkkenchef Patrice Burger er gastronomisk hædret af Int. Fédération Cuisinier Exclusive d’Europe. Du kan smage hans passion og erfaring.
Vi går op i kvalitet og gode råvarer – alt laves fra bunden, så du får det bedste serveret!