
Frokostmenuen
Man.–lør. kl. 11.30–16.00
Søn. kl. 11.30–15.00
Østers
Østers serveret med vinaigrette og citron.
1 stk. kr. 35,- / 6 stk. kr. 185,-
Salade Nicoise
Lynstegt tun, marineret salat, æg, oliven, radiser, grønne bønner
Salade Chevre Chaud
Gratineret gedeost, marinerede salater, syltede rødløg og karamelliserede nødder.
Avocado toast a la Benedict
Avocado, porcheret æg, røget laks og hollandaise.
Croque Madame
Toast med langtidstilberedt italiensk skinke og Comtè, gratineret med mornay-sauce og spejlæg.
Okse Carpaccio
m. urter, cruotoner, trøffelcreme, parmesan og frisk sommertrøffel.
Escargots
Gratinerede vinbjergsnegle m. kryddersmør og sprøde cruton.
Sommerrblomkål
Variation af blomkål, urter samt crudité.
Fish & Chips
Friteret vesterhavsfisk og sprøde fritter, serveret med knuste
ærter samt myntepesto og sauce tartare.
Moules Frites
Hvidvindsdampede blåmuslinger serveret
med fritter og aioli.
Casablanca Burger
225g bøf, Comté, hjemmelavet brioche bolle, samt klassisk tilbehør.
Serveret med fritter.
Rørt Tatar
Okseinderlår, kapers, cornichoner, cognac og krydderurter.
Marineret salat, fritter med finthakket purløg of aioli.
Steak frites af oksemørbrad
Serveret med sprøde fritter, marineres salat og bearnaise
Sommerblomkål (vegetarisk)
Variation af blomkål, urter samt crudité.
Dagens tavleret
Dagens ret lavet på sæsonaktuelle råvarer.
Udvalg af oste
5 slags modne Franske oste med syltede nødder, kompot og knækbrød
Cremé Brûlèe
Uimodståelig fløjlsblød vaniljecreme med sprød sukkerskorpe.
Gateau Marcel
med bær, knas og is m. cask whiskey
Mor Annas Jordbærtærte
m. vaniljeis og Hasselnød krokant
Book bord
Nyd din frokost på Café Casablanca med en menu der både tilfredsstiller øjnene og maven. Vi går op i kvalitet og gode råvarer – alt laves fra bunden, så du får det bedste serveret!
