
Aftenmenuen
Man.–tors. kl. 17.30–20.30
fre.–lør. kl. 17.30–21.30
Østers
Østers serveret med vinaigrette og citron.
1 stk. kr. 35,- / 6 stk. kr. 185,-
Moules Marinieres
Hvidvinsdampede blåmuslinger,
serveret med brød og aioli
Asparges - Classic
m. håndpillede rejer og sauce hollandaise.
Asparges - Vegetar
m. brunet smør, porcheret æg, knuste nødder og urter.
Escargots
Gratinerede vinbjergsnegle m. kryddersmør
og sprøde croutoner.
Rørt Tatar
m. æggeblommecreme, urter og jordskokkechips.
Oksecarpaccio
m. urter, crutoner, trøffelcreme, parmesan
og frisk sommertrøffel.
Moules Frites
Hvidvindsdampede blåmuslinger
serveret med fritter og aioli.
Dagens tavleret
Dagens ret lavet på sæsonaktuelle råvarer.
Trøffel Risotto
Serveret med asparges, hertil friskrevet trøffel og
parmesan.
Kr. 195,-
Rørt Tatar
Okseinderlår, kapers, cornichoner, cognac og krydderurter.
Marineret salat, fritter med finthakket purløg of aioli.
Casablanca Burger
225g bøf, Comté, hjemmelavet brioche bolle, samt klassisk tilbehør.
Serveret med fritter.
Grain fed ribeye
300 g grain fed ribeye, serveret med sprøde
fritter og husets bearnaise- eller pebersauce.
Peber Boeuf af Oksemørbrad
200 g oksemørbrad flamberet med cognac.
Serveret med bønner, sprøde fritter og pebersauce.
Dagens fisk fra Havnens Fiskehus
Serveret m. grillet porre, røget muslingesauce og
porre kartoffel creme.
Udvalg af oste
5 modne franske oste med syltede nødder, kompot og knækbrød.
Gateau Marcel
Serveret med vaniljecreme og appelsinsalat.
Crème brûlée
Sukkerglaseret og bagt vaniljecreme.
Tarte au Citron
m. vaniljeis og Hasselnød krokant
Fritter med purløg.
Bearnaise- / rødvins- / pebersauce
Tomatsalat
Grøn marineret salat
Husets ketchup / aioli / sauce tartare
Book bord
Nyd din aften på Café Casablanca med en menu der både tilfredsstiller øjnene og maven. Vi går op i kvalitet og gode råvarer – alt laves fra bunden, så du får det bedste serveret!
