Duft og smag julen
på byens hyggeligste cafe
Casablanca inviterer til lækker og velsmagende julefrokost med 3 timers drikkevarer ad libitum alle fredage og lørdage fra d. 14. november til og med d. 20. december – med DJ, fest og dansegulv.
Vi glæder os til at se jer!
Lækker julemad og god julestemning på det fedeste sted i Aarhus
Alle fredage og lørdage fra d. 14. november til og med d. 20. december kan du nyde velsmagende julemad med twists i hjertet af Aarhus.
Vælg mellem en klassisk julemenu eller opgrader til vores franske julegourmetmenu. Hertil 3 timer med ad libitum drikkevarer (fadøl, sodavand og nøje udvalgte vine).
Husets DJ åbner juledansegulvet i Casablanca Next Door kl. 22.00 og spiller op til dans frem til ca. kl. 02.00.
Kom i julestemning med god mad, hyggelig atmosfære og gran i håret.
Klassisk julemenu
Serveres på fade
1. servering
Marineret sild og hjemmelavet karrysalat med kapers, løg og urter
Gravad færøsk laks med rævesauce
Paneret fiskefilet med remoulade lavet fra bunden og grillet citron
Hertil rugbrød og surdejsbrød fra vores eget bageri, Mor Anna
2. servering
Klassisk tartelet med hønsefrikassé
Lune frikadeller med hjemmelavet rødkål
Saftig flæskesteg med sprøde svær og surt
Hertil hvide og brunede kartofler samt hjemmelavet sauce
Vegetarisk 2. servering
Rødbedetatar på ristet toast med estragonmayo
Tartelet med svamperagout samt friteret rucolasalat
Grønkål- og granatæblesalat marineret med yoghurt og appelsindressing
Vegetarisk julesteg med tofu, valnød, løg og linser serveres med rødkål og to slags kartofler
3. servering
Klassisk risalamande med knas og kirsebærsauce á part
Fransk julegourmetmenu
Serveres på tallerkener til hver person
Franske canapéer
Andeterrine
Foie gras
Røget laks med vagtelæg
1. servering
Cognacflamberet hummerbisque,
ristede jomfruhummerhaler og dild-olie
2. servering
Roulade af eau de vie-rimmet (akvavit) laks
på rødbedetatar med estragonmayo og friteret ruccolasalat
3. servering
Stegt pighvar på stuvet grønkål
med peberrodscreme i vol-au-vent
4. servering
Rosastegt andebryst
med karamelliserede kastanje-kartoffelkroket med appelsinsauce
Dessert
Fransk chokoladekage med mørk chokolademousse og marengs
Julefrokost
Klassisk julemenu
Kl. 19.00-22.00
Herefter dansegulv
Fra kr. 800,- pr. pers.
3 timers ad libitum vin, øl og sodavand
OBS! D. 28. november, 5. december og 12. december er prisen kr. 950,- pr. pers.
Fransk julegourmetmenu
Kl. 19.00-22.00
Herefter dansegulv
Kr. 1.345,- pr. pers.
3 timers ad libitum nøje udvalgte vine, øl og sodavand