Eksklusiv aften med 13 fantastiske vine
En aften, hvor du smager hele 13 nøje udvalgte vine fra Bourgogne kombineret med en udsøgt 5-retters menu sammensat af vores gastronomisk hædrede franske køkkenchef, Patrice Burger.
Smag, lyt og nyd
Smag 13 vine fra Bourgogne, som er nøje udvalgt af vores mangeårige leverandør Sigurd Müller Vinhandel, som har 50 års erfaring med vinimport.
Hertil får du en smagfuld 5-retters menu, sammensat af vores franske køkkenchef, Patrice Burger, som er hædret af den eksklusive gastronomiske forening Int. Fédération Cuisinier Exclusive d’Europe.
Mens du nyder middagen, fortæller vinkonsulent Pede Steen Jensen fra Sigurd Müller Vinhandel om vinproducenterne, de forskellige vine og ikke mindst det eksklusive område med den lange historie og den ”næsten uopnåelige” vine.
Omgivet af vin
I vores vilde vinkælder mellem mere end 500 forskellige vine vil du blive præsenteret for følgende vine:
NV Cremant de Bourgogne Brut Cuvee Gerard, Vittaud Alberti
2022 Macon fuise Les Taches, Domaine Pierre Vessigaud
2019 Bourgogne Chardonnay Clos de la Chapelle, Domaine de Bellene
2019 Chablis 1. cru Fourchaumes Heritage, Domaine d´Henri
2020 Puligny Montrachet, Faiveley
2022 Pinot Noir Bourgogne Cote d´Or Vielles Vignes, Rion
2018 Irancy, Domaine Richoux
2017 Mercurey 1.cru “le Clos du Roy” Domaine Faiveley
2019 Pommard 1.cru “Les Saussilles”, Guillaume Baduel
2021 Hautes Cotes de beaune “les Paizets”, Cassiopee
2017 Hospices de Nuits 1.cru Nuits St. Georges
2014 Vosne Romanee “Basses Mazieres” Magnum, Naigeon
2015 Mazoyeres Chambertin Grand Cru, Beaumont
Aftenens menu
Velkomstbobler
Forret
Vildt-consommé med ravioli af fasan-confit og røget selleriperle
Mellemret 1
Stegt skærising på friskbagt brød samt kammusling med mørk øl-hollandaise
Mellemret 2
Triologi af Foie Gras
Hovedret
Gråandebryst på svampetærter med blomme-pebersauce og friteret rucola
Dessert
Indbagt Münster-ost og choukråutte på små salater med franske dijon-sennepper