Sådan forholder vi os til COVID-19

Kære alle gæster 

Med de nye restriktioner der er gældende fra onsdag d. 9. december, ønsker vi allerede nu en glædelig jul og et lykkebringende nytår. 

Vi vil gerne sige tusinde tak for alle besøg i Casablanca Familien i et mindeværdigt 2020. Vi glæder os meget til, at vi igen i 2021 må åbne dørene til vores restauranter og skabe mindeværdige oplevelser.

Telefoner

Vores telefoner på Sjette Frederiks Kro, Café Casablanca og Restaurant Mejeriet er lukket ned i nedlukningsperioden fra d. 9. december 2020 t.o.m. d. 17. januar 2021. Vi henviser alle til at sende den enkelte restaurant en mail med spørgsmål eller lignende.

Mails

Vi er kontaktbare via mail til Sjette Frederiks Kro, Café Casablanca og Restaurant Mejeriet. Grundet hjemsendelser gør vi opmærksom på at vores svartid er op til 2-3 dage. Der besvares ikke mails i weekenderne.

Mor Anna Bageri & Deli

Vores bageri i Mejlgade 5, Mor Anna Bageri & Deli, holder fortsat åbent året ud med et stort udvalg af brød, kager, juice, sandwich, salater m.m. I kan se vores åbningstider på Mor Annas hjemmeside HER

Reservationer

Alle vores gæster med reservation gældende frem t.o.m. d. 17. januar 2021 er kontaktet og reservationen er annulleret.

Alle reservationer og selskaber med 10+ gæster frem t.o.m. d. 28. februar udskydes eller aflyses i samråd med gæsten. 

Såfremt restriktionerne forlænges til efter d. 17. januar 2021 forlænges ovenstående.